Wie ben ik

Michiel Kruijver

Geboren en ruim 50 jaar getogen in Zaandam

en per 25 augustus 2022 verhuist naar een rustiger en meer bewegingsruimte

De Vang 4

1608 EC Wijdenes

Foto genomen in

Ik hou van dansen en van ontdekken in de ruimste zin van het woord. Zoals in de kou van het Markermeer in de winterperiode, wandelen in bergen tijdens de zomervakantie, erop uit met de motor (liefs aan de linkerkant van de weg in Engeland), een yin yoga sessie, hoe werkt me ademhaling, samenwerken met collega’s die in India werkzaam zijn, eten (wellicht in de toekomst zelfs koken) en de gevolgen van het hebben van een schisis (van de buitenkant zichtbaar – met name tijdens de jeugd – door een hazenlip en hoorbaar via een nasale klankgeluid).

Al sinds mijn tweede levensjaar een liefhebber van paarden en grote kans hier dat ik er weer meer mee in contact kom. Al 42 jaar lang lid van voetbalclub ZCFC, waarvan de eerste 26 jaar actief spelend. Daarnaast ruim 25 jaar full-time werkzaam als Business Analist voor Management Accounting. Ik mag daarnaast graag wandelen en/of hardlopen.